Reizen met je hond neemt je samen met je hond mee op avontuur, back-to-basic in Nederland, of een stukje over de grens in Duitsland. Voor de avonturen van Reizen met je hond gelden de volgende voorwaarden:

1. Reissom

De prijzen van de avonturen staan duidelijk vermeld op de website, en gelden voor 1 persoon en 1 hond. Per avontuur staat duidelijk vermeld wat er bij de reissom inbegrepen is, en wat niet.

2. Boeken en betalen

Via de website www.reizenmetjehond.nl boek en betaal je een avontuur. Hierna stuur ik je een vragenlijst met vragen over jou en je hond. Aan de hand van je antwoorden beoordeel ik of het avontuur dat je hebt geboekt geschikt is voor jou en je hond. Mocht dat niet zo zijn, dan krijg je de volledige betaling zo snel mogelijk teruggestort. Is het avontuur wel geschikt, dan stuur ik je daar een bevestiging van. Vanaf dat moment is je boeking definitief.

3. Annuleren

Voor het annuleren van de avonturen geldt het volgende:

  • Als je zelf annuleert tot twee weken voor vertrek, dan krijg je 50% van je betaling terug. 
  • Bij annulering binnen twee weken voor vertrek betaal je het volledige bedrag.

Het kan zijn dat Reizen met je hond het avontuur kort voor vertrek moet annuleren in verband met bijvoorbeeld gevaarlijke weersomstandigheden. In dat geval krijg je je betaling terug, minus € 20,- administratiekosten per persoon.

4. Covid-19

Kan een avontuur onverwacht niet doorgaan in verband met Covid-19? Dan kijken we samen of je met een ander avontuur meekunt. Lukt dat niet, dan krijg je je volledige betaling teruggestort.

5. Minimum aantal deelnemers

Voor de weekend-avonturen geldt een minimum aantal deelnemers van vier.

Voor de outdoorweekenden geldt een minimum aantal deelnemers van zeven.

Als er niet voldoende deelnemers zijn, dan kan Reizen met je hond het avontuur annuleren. In dat geval krijg je je volledige betaling terug.

6. Omschrijving avonturen

Op de website www.reizenmetjehond.nl staat per avontuur een duidelijke omschrijving, inclusief de prijs, de duur en de locatie.

7. Persoonlijke informatie

Je bent verplicht om informatie over je medische, lichamelijke en geestelijke gesteldheid, en andere informatie die van belang kan zijn, aan mij door te geven via de vragenlijst die ik je na je boeking stuur. Zowel over jezelf als over je hond. Ik heb deze informatie nodig om de veiligheid van jou, je hond en van de andere deelnemers te kunnen garanderen.

Als je onvoldoende informatie verstrekt, dan behoud ik het recht om deelname van jou en je hond aan het avontuur te ontzeggen. Dit kan gepaard gaan met annuleringskosten en mogelijk andere hieruit voortvloeiende kosten.

8. Aansprakelijkheid

Ik draag zorg voor een veilig en verantwoord avontuur met je hond. Ik ben gecertificeerd Hike & Survival Instructeur, Backpacking Guide en Rundog Trainer Canicross. Ik ben in het bezit van een certificaat Medical First Aid.

Deelname aan de avonturen van Reizen met je hond is op eigen risico. Reizen met je hond is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade of vermissing van privé-eigendommen en/of letsel van deelnemers, tenzij er sprake is van nalatigheid.

Deelnemers aan activiteiten zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen daden en handelingen. Reizen met je hond kan op grond van eigen inschatting deelname aan de gehele activiteit of bepaalde onderdelen daarvan, ontzeggen aan deelnemers. 

9. Deelnemers

Deelnemers (zowel de mensen als de honden) van de avonturen van Reizen met je hond dienen over een normale basisconditie te beschikken.
Deelnemers (mensen) zijn ten minste 18 jaar oud.
Deelnemers (honden) zijn ten minste 1 jaar oud.