“Wij kijken echt terug op een enorm gaaf weekend met Reizen met je hond! Een prachtige route en zo leuk om met een gezellige groep op te trekken en te kamperen! 😍🐾”
Nynke en Nova

“Een absolute aanrader! Reizen met je hond heeft het goed georganiseerd: lekker gegeten, leuke camping en goede route (en fijn dat ik geen kaart hoefde te lezen😂)”
Annemieke en Keesje

“Samen zijn, samen op avontuur, buitenleven op je best, wat een waanzinnig fijn weekend beleefden we in september op de Veluwe. Dankbaar voor het heerlijke weekend. Goofy, mijn Spaanse eigenwijze, trouwe maatje en ik hebben de smaak te pakken. We gaan zeker nog eens mee! Vlieland lijkt ons wel wat!”
Maartje en Goofy

“Echt een aanrader! Goed georganiseerd en een super mooie omgeving. Wij gaan zeker nog een keer mee!”
Kim en Monkey

“Ik vond het een hele leuke trip. Er werd goed rekening gehouden met de honden en de deelnemers. En je hebt de aandacht mooi verdeeld. Ik vond het een heel geslaagde trip en kom zeker volgend jaar weer terug.”
Paulien en Nala

“Wat een fijn weekend hebben wij gehad! Veel geleerd en mooie herinneringen gemaakt. Wat zal het volgende weekendje weg worden..”
Jamy en Jack

“Het was ontzettend nat en ‘s nachts had Aedon het erg koud, maar het was zo leuk! Lekker knus in ons tentje terwijl de wind door de bomen gierde en de regen op de tent roffelde. En heerlijk gewandeld in en rond een prachtig natuurgebied in Drenthe.” 
Lisa en Aedon