Online cursus

Eten en drinken onderweg

Eten tijdens een backpacktocht: het is misschien wel mijn favoriete onderwerp. Goed en voldoende eten is zó belangrijk tijdens je backpacktocht, want zonder brandstof houd je het niet vol.

Er valt zoveel over dit onderwerp te vertellen dat ik er een aparte cursus van heb gemaakt, waarin ik je alles vertel over backpacketen voor jezelf en voor je hond.

In vier video's vertel ik je..

Koken met Tinus

Voor iedereen die meer wil weten over eten, drinken en koken tijdens een backpacktocht. Voor jezelf en voor je hond.

Wat leer je in de cursus?

De cursus bestaat uit vier video’s:

Video 1: Wat is goed backpacketen?

Ik vertel je de kenmerken van goed backpacketen, zodat je precies weet waar je op moet letten als je inkopen gaat doen.

Video 2: Welk eten kun je meenemen?

Ik vertel je welke soorten eten je mee zou kunnen nemen, waar je inkopen kunt doen en ik laat je voorbeelden zien van maaltijden en snacks voor onderweg.

Video 3: Welke kookspullen heb je nodig?

Ik vertel je welke spullen je mee kan nemen om je maaltijden onderweg te bereiden en op te eten.

Video 4: Hoe maak je een goed eetplan?

Ik vertel je waarom het een goed idee is om een eetplan te maken en hoe je dat doet.

Hoe werkt het?

Meld je aan

Als je je aanmeldt krijg je direct toegang tot de online leeromgeving en kun je meteen starten

Meteen beginnen

Bekijk alle video's in de online leeromgeving van Reizen met je hond.

Eet smakelijk!

Maak je eigen eetplan en start met het testen van maaltijden en snacks!

Eten en drinken Reizen met je hond

De cursus in het kort:

Prijs: € 19,-

Over mij

Hoi, ik ben Laurie, eigenaar van Reizen met je hond. Toen ik begon met het maken van backpacktochten met mijn hond Tinus, kreeg ik al snel veel enthousiaste reacties van mensen die dat ook wilden proberen. Het probleem was alleen: ze wisten niet hoe ze zo’n avontuur moesten aanpakken.

Daarom deel ik mijn ervaring en kennis nu met iedereen die óók graag met zijn/haar hond meerdaagse tochten wil maken. Ik kijk ernaar uit om jou en je hond te ontmoeten en om jullie op weg te helpen naar een avontuurlijk(er) leven!

Over mij

Hoi, ik ben Laurie, eigenaar van Reizen met je hond. Toen ik begon met het maken van backpacktochten met mijn hond Tinus, kreeg ik al snel veel enthousiaste reacties van mensen die dat ook wilden proberen. Het probleem was alleen: ze wisten niet hoe ze zo’n avontuur moesten aanpakken.

Daarom deel ik mijn ervaring en kennis nu met iedereen die óók graag met zijn/haar hond meerdaagse tochten wil maken. Ik kijk ernaar uit om jou en je hond te ontmoeten en om jullie op weg te helpen naar een avontuurlijk(er) leven!

Veelgestelde vragen

De video’s duren bij elkaar ongeveer een uur. Je kunt ze dus allemaal achter elkaar kijken, of elke avond eentje.

Jazeker, deze cursus is juist bedoeld als aanvulling op de cursus ‘Op Pad!’. De info in deze cursus vind je niet in de cursus ‘Op Pad!’.

Onbeperkt en voor altijd! Je houdt toegang tot de online leeromgeving en alle video’s, ook na updates en een eventuele prijsstijging. 

Dat is moeilijk te zeggen, want ik weet niet precies wat je wel en niet al weet. Maar in mijn ervaring leer je altijd wel wat bij. Neem gerust contact met me op als je twijfelt.

Zin in eten?