Yes, op avontuur met je hond! Maar hoe vind je eigenlijk een geschikte locatie? Wat neem je mee, en wat heeft je hond nodig? En wat doe je als er iets misgaat?

Of je nu op trektocht gaat, lange dagtochten gaat maken of gaat canitrailen, een goede voorbereiding is het halve werk. Cliché, maar waar. Met mijn e-books en (online) cursussen help ik je om goed voorbereid en zelfverzekerd buitenactiviteiten te ondernemen met je hond.

E-book

In De basis van Backpacken met je hond vind je alle informatie voor je eerste trektocht met je hond. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. Is jouw hond geschikt om mee te gaan op een backpacktocht?
  2. Ben jijzélf geschikt om te backpacken met je hond?
  3. Waar let je op bij het plannen van een route voor jezelf en je hond?
  4. Welke spullen neem je mee als je met je hond op avontuur gaat?
  5. Hoe train je voor een backpacktocht met je hond?

Workshops

Zodra ik mijn certificering als Rundog Trainer Canicross binnen heb (verwachting: begin 2021), start ik met het geven van beginnersworkshops canicross en canitrail in de omgeving Den Haag.

Cursussen

Op dit moment werk ik aan een online traject waarmee je je optimaal kunt voorbereiden op een backpacktocht met je hond. Je leert over de volgende onderdelen:

  1. Wandelen
  2. Slapen
  3. Eten
  4. Training
  5. EHBO en veiligheid

Na het volgen van deze cursus kun jij zelfstandig en veilig met je hond op avontuur. Je weet precies welke routes leuk en geschikt zijn voor jezelf en voor je hond, je weet welke (slaap)spullen je nodig hebt, wat je voor je hond mee moet nemen, hoe je je tas inpakt, en wat je moet doen als er iets onverwachts gebeurt.

Wil je weten wanneer deze cursus klaar is? Volg me dan op social media of meld je aan voor de nieuwsbrief: