Handboek Backpacken met je hond op de camping

Het was een veel grotere klus dan ik dacht toen ik eraan begon, maar het is gelukt! Ik heb alle noodzakelijke informatie voor de beginnende backpacker-met-hond verzameld in het Handboek Backpacken met je hond.

Na het lezen van dit Handboek Backpacken met je hond ben je helemaal voorbereid op een avontuur met je hond en kun je zelfstandig op pad. Inclusief 7 praktische bijlagen, waaronder een paklijst, een lijst van items die niet mogen ontbreken in je EHBO-kit en een invul-trainingsplan, zodat je meteen aan de slag kunt.

Het Handboek Backpacken met je hond bestaat uit vijf delen:

Deel 1: Wandelen

Ik vertel je hoe je lange afstanden met je hond wandelt en wat je daarvoor nodig hebt, en ik help je een doel te bepalen.

Deel 2: Slapen

Ik vertel je waar en hoe je slaapt onderweg met je hond, welke spullen je daar voor nodig hebt en ik geef je tips voor een goede nachtrust.

Deel 3: Eten en drinken

Ik vertel je wat je hond en jij kunnen eten en drinken onderweg, wat je daarvoor nodig hebt en ik leg je uit hoe je een eetplan maakt.

Deel 4: Training

Ik vertel je wat je moet en kunt trainen voor een backpacktocht met je hond, hoe je dat doet en wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding.

Deel 5: Veiligheid en EHBO

Ik vertel je hoe je je voorbereidt op een nare situatie, hoe je ellende onderweg voorkomt en wat je doet als er toch iets fout gaat. 

Wat een topboek! Echt ALLES wat ik me zou kunnen afvragen over backpacken met een hond staat er in. De informatie is helder beschreven en echt leuk om te lezen. Met een vleugje humor en grappige foto’s, dus ook lekker leesvoer voor onder een dekentje op de bank.

Paulien

Alles wat je moet weten als je een trektocht wilt maken met je hond!

Handboek Backpacken met je hond_voorkant


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *