Online cursus

Bereid je voor op je eerste tweedaagse backpacktocht met je hond

Op Pad!

Een backpacktocht maken met je hond lijkt je geweldig, maar.. hoe pak je zoiets aan?

Je hebt geen idee wat je bijvoorbeeld mee moet nemen, hoe je een leuke route vindt, en hoe je hond en jij je goed kunnen voorbereiden op zo’n tocht.

Je hebt er hier en daar wel wat over gelezen, maar er is zoveel (tegenstrijdige) informatie dat het je duizelt. 

En alles uitzoeken kost zoveel tijd… die tijd breng je liever buiten door met je hond.

Eigenlijk wil je gewoon wat informatieve video’s bekijken en die kennis meteen toepassen op je eigen situatie, zodat je daarna snel, maar vooral ook goed voorbereid, op pad kunt voor je eerste tweedaagse backpacktocht met je hond.

Mensen backpacken met hun hond

Stel je voor dat jij..

Dit niet meer:

Dit wél!

Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?

Loesje

Voor iedereen die graag wil ervaren hoe het is om een backpacktocht met je hond te maken, heb ik de online cursus Op Pad ontwikkeld. In de cursus help ik je met de voorbereiding van je eerste tweedaagse backpack-avontuur met je hond.

Wat leer je in de cursus?

Op Pad bestaat uit 6 modules

Module 1: Wat is backpacken met je hond?

Ik vertel je wat backpacken met je hond precies is en ik geef je een belangrijke eerste les mee.

Module 2: Is jouw hond geschikt?

Doe je jouw hond eigenlijk wel een plezier met een backpacktocht?

Module 3: Hoe plan je een leuke tocht?

Waar moet je rekening mee houden bij het plannen van een tocht en waar vind je routes en overnachtingsplekken?

Module 4: Wat neem je mee?

Ik vertel je welke spullen er op je paklijst kunnen staan en geef uitleg bij de backpackspullen voor jezelf en voor je hond. 

Module 5: Hoe train je voor de backpacktocht?

Ik geef je geen kant-en-klaar schema, maar vertel je hoe je zelf een op-maat-trainingsplan maakt.

Module 6: Op Pad!

Na het bekijken van alle video’s en het maken van de opdrachten heb je een weekend gepland, je hebt een paklijst én je hebt een trainingsplan. Tijd om echt op pad te gaan!

Hoe werkt het?

Meld je aan

Als je je aanmeldt krijg je direct toegang tot de online leeromgeving en kun je meteen starten

Meteen beginnen

Bekijk alle video's en opdrachten in de online leeromgeving van Reizen met je hond.

Op Pad!

Aan de hand van opdrachten bereid je je tocht stap-voor-stap voor, en kun je na de cursus meteen op pad!

Spullen voor een backpacktocht met je hond

'Op Pad!' in het kort:

Inclusief alles: € 59,-

Over mij

Hoi, ik ben Laurie, eigenaar van Reizen met je hond. Toen ik begon met het maken van backpacktochten met mijn hond Tinus, kreeg ik al snel veel enthousiaste reacties van mensen die dat ook wilden proberen. Het probleem was alleen: ze wisten niet hoe ze zo’n avontuur moesten aanpakken.

Daarom deel ik mijn ervaring en kennis nu met iedereen die óók graag met zijn/haar hond meerdaagse tochten wil maken. Ik kijk ernaar uit om jou en je hond te ontmoeten en om jullie op weg te helpen naar een avontuurlijk(er) leven!

Over mij

Hoi, ik ben Laurie, eigenaar van Reizen met je hond. Toen ik begon met het maken van backpacktochten met mijn hond Tinus, kreeg ik al snel veel enthousiaste reacties van mensen die dat ook wilden proberen. Het probleem was alleen: ze wisten niet hoe ze zo’n avontuur moesten aanpakken.

Daarom deel ik mijn ervaring en kennis nu met iedereen die óók graag met zijn/haar hond meerdaagse tochten wil maken. Ik kijk ernaar uit om jou en je hond te ontmoeten en om jullie op weg te helpen naar een avontuurlijk(er) leven!

Veelgestelde vragen

Dat hangt er een beetje vanaf. Als je de video’s achter elkaar bekijkt, dan ben je in een paar uurtjes klaar. Als je echter de video’s rustig bekijkt, aantekeningen maakt, de begeleidende teksten en pdf’s leest én de tijd neemt om de opdrachten goed uit te voeren, dan zou ik rekenen op een avond per week, waarin je steeds 1 module volgt.

Jazeker! Er is qua onderwerpen wel hier en daar overlap, maar de opzet is veel praktischer. Als je de video’s kijkt en de opdrachten in de modules maakt, dan ben je na de cursus echt klaar voor je eerste backpacktocht met je hond.

Op dit moment zit er geen community bij de cursus, maar dit is wel een mogelijkheid. Mocht je de cursus volgen en behoefte hebben aan een community om vragen te stellen en ervaringen te delen, stuur me dan vooral een mailtje. Bij genoeg interesse voeg ik een community toe.

Nee, de verzameling kennis en tips en ervaringen die ik in deze online cursus deel is te groot om in een offline workshop of zelfs een heel weekend over te brengen. Daarom heb ik alles gebundeld in een online cursus. Je kunt op deze manier op je gemak alle video’s bekijken en de informatie in jouw eigen tempo opnemen. Je houdt voor altijd toegang tot de cursus. 

De focus in de cursus ligt op kamperen, dus overnachten in een tentje met je hond, maar het is natuurlijk niet verplicht om in een tentje te gaan slapen. Als jij liever in een trekkershut, een Airbnb of een hotel overnacht, dan is dat helemaal prima! Je kunt dan een paar lessen in de module ‘Wat neem je mee?’ overslaan, maar de rest van de lessen en modules zijn ook relevant als je niet in een tentje gaat overnachten.

Onbeperkt en voor altijd! Je houdt toegang tot de online leeromgeving en alle video’s, ook na updates en een eventuele prijsstijging. 

Nee, sterker nog, de prijs zal vrijwel zeker gaan stijgen in de toekomst. De basis die er nu staat ga ik namelijk continu verbeteren en aanvullen en zal dus steeds waardevoller worden. Een stijging in de prijs is dan een logisch gevolg. Maar als je de cursus nu aanschaft, houd je voor altijd toegang voor de huidige prijs en hoef je nooit bij te betalen.

Neehoor, dat is misschien juist wel handig! We gaan het namelijk uitgebreid over materiaal hebben, dus dan kun je daarna precies de juiste spullen aanschaffen.

Dat is moeilijk te zeggen, want ik weet niet precies wat je wel en niet al weet. Maar in mijn ervaring leer je altijd wel wat bij. Als je al bekend bent een gedeelte van de informatie, dan biedt dat ruimte voor verdieping en verbetering.

Met de info uit deze cursus kun je ook prima wat langer op pad. Maar als je overweegt om een wat langere, moeilijkere tocht te gaan maken, misschien ook in het buitenland, dan raad ik je aan om eens te kijken bij mijn jaarprogramma, dat is waarschijnlijk beter geschikt.

Maak in 2022 jouw eerste backpacktocht samen met je hond