Online groepsprogramma:
van droom naar avontuur

Droom jij er al jaren van om een backpacktocht te maken met je hond, maar komt het er maar niet van?

Er is altijd wel een excuus om je droom niet uit te voeren, om hem nog even uit te stellen.

Om ‘even volgend jaar af te wachten’. 

Om eerst maar eens die verbouwing te regelen. Of die nieuwe baan.

Maar van uitstel komt vaak afstel. En dat is jammer. Zeker als het om zoiets geweldigs gaat als het maken van een backpacktocht met je hond!

Ik heb zelf meerdere backpacktochten gelopen met mijn hond Tinus en wil jou heel graag laten ervaren hoe tof dat is. Daarom wil ik je héél graag helpen om je droom te realiseren.

Niet ‘ooit’, niet ‘over een paar jaar’, maar volgend jaar, in 2022.

Durf jij het aan?

Van droom naar plan..

We gaan jouw droom omzetten naar een concreet plan. Je gaat vastleggen welke tocht je wilt lopen en wanneer precies. Daarna gaan we je tocht stap voor stap voorbereiden. Elke maand komen we met de groep online bij elkaar om het volgende onderdeel van de voorbereiding te bespreken en om je voortgang te delen.

en van plan naar actie!

We maken komend jaar niet alleen plannen: we gaan ook echt op pad. Je zet in januari meteen je droomtocht en twee proeftochten in je agenda en die ga je allemaal in 2022 uitvoeren. Door je aanpak en spullen in de praktijk te testen voordat je je ‘echte’ tocht gaat maken zijn je hond en jij optimaal voorbereid voor je droomtocht.

Let's go

Online leeromgeving

Elke maand staat er een onderwerp centraal in de besloten online leeromgeving in Notion. Hier vind je kennis en opdrachten en je krijgt je eigen pagina waar je je voortgang bijhoudt. Iedereen kan elkaars vragen en tips zien en je kunt elkaar daar ook verder helpen. Ben je niet bekend met Notion? Geen probleem, ik ga het helemaal uitleggen.

Enthousiasme en tips delen

Elke maand (behalve mei en juni) komen we online bij elkaar en bespreken we ieders ervaringen en voortgang. We leren van elkaar en helpen elkaar verder. Daarna introduceer ik het onderwerp voor de komende maand. Deze ontmoetingen vinden plaats in Zoom.

Dit gaat lukken!

Zie je het even niet meer zitten? Dan sta ik samen met alle groepsleden voor je klaar om je verder te helpen. Voor elke uitdaging bestaat een oplossing, samen komen we er wel uit.
Wij zijn je cheerleaders op weg naar jouw droomavontuur 🙂

Hoe ziet het programma eruit?

Dit online programma duurt 10 maanden: van januari tot en met oktober 2022.

Januari

We maken kennis met elkaar, delen onze dromen en maken concrete plannen. 

Februari

We maken een trainingsplan, helemaal gericht op jouw doel.

Maart

Deze maand staat in het teken van materiaal. We bepalen wat je nodig hebt en je gaat aan de slag met de paklijst voor je eerste proeftocht.

April/mei

Tijd voor je allereerste proeftocht! En we hebben het over voeding voor onderweg.

Juni

Hoe zorg je ervoor dat de tocht veilig is voor jezelf en voor je hond? We praten over risico’s inschatten en EHBO.

Juli

Je gaat drie dagen en twee nachten backpacken, samen met je hond. Daarna bespreken we alle ervaringen in de groep.

Augustus

Tijd voor extra verdieping: we leren deze maand over navigatie. Dit is ook de maand waarin we al je laatste vragen en zorgen bespreken.

September

Je loopt jouw droomtocht samen met je hond 🤩

Vrijwel zorgeloos, want je weet zeker dat je alles optimaal hebt voorbereid. Je hoeft alleen nog maar te wandelen en te genieten van de omgeving en van de quality time samen met je hond.

Oktober

We kijken terug op het jaar en op jouw avontuur en we dromen weg bij alle toekomstige plannen!

Hoe meld je je aan?

Stap 1: reserveer je plekje

Er is ruimte voor maximaal tien mensen, zodat ik iedereen persoonlijk kan begeleiden. Reserveer je plekje door je aan te melden en te betalen. Hierna is jouw plek gereserveerd, maar nog niet helemaal definitief.

Stap 2: vul de vragenlijst in

Na je aanmelding en betaling stuur ik je een vragenlijst. Daarna stel ik de groep samen. Ik stuur je daar uiterlijk 23 december een bevestiging van. Zit je niet in de groep, dan krijg je je betaling voor Kerst terug.

Stap 3: nog héél even wachten!

De allereerste meeting is begin januari. We gaan dan kennismaken en ik geef uitleg over het hele traject en over de online leeromgeving. Tot die tijd kun je gewoon lekker de feestdagen vieren 🙂

Ik heb veel geleerd, genoten van het lopen en nooit gedacht dat back-to-basic zo leuk kan zijn! En het allerbelangrijkste misschien wel? Teun, mijn Engelse Cocker, heeft het beter gedaan dan ik ooit had gedacht op zijn eerste backpack-avontuur!

Anne-Marie & Teun
Backpacken in de Vogezen_6

'Van droom naar avontuur'
in het kort:

€ 249,-

Over mij

Hoi, ik ben Laurie, eigenaar van Reizen met je hond. Toen ik begon met het maken van backpacktochten met mijn hond Tinus, kreeg ik al snel veel enthousiaste reacties van mensen die dat ook wilden proberen. Het probleem was alleen: ze wisten niet hoe ze zo’n avontuur moesten aanpakken.

Daarom deel ik mijn ervaring en kennis nu met iedereen die óók graag met zijn/haar hond meerdaagse tochten wil maken. Ik kijk ernaar uit om jou en je hond te ontmoeten en om jullie op weg te helpen naar een avontuurlijk(er) leven!

Over mij

Hoi, ik ben Laurie, eigenaar van Reizen met je hond. Toen ik begon met het maken van backpacktochten met mijn hond Tinus, kreeg ik al snel veel enthousiaste reacties van mensen die dat ook wilden proberen. Het probleem was alleen: ze wisten niet hoe ze zo’n avontuur moesten aanpakken.

Daarom deel ik mijn ervaring en kennis nu met iedereen die óók graag met zijn/haar hond meerdaagse tochten wil maken. Ik kijk ernaar uit om jou en je hond te ontmoeten en om jullie op weg te helpen naar een avontuurlijk(er) leven!

Veelgestelde vragen

Nee hoor, geen probleem. De eerste maand is bedoeld om je plannen concreet te maken. Als je nog niet precies weet wat je wilt doen, dan vind je misschien inspiratie in de groep. Het is wel belangrijk dat je zeker weet dat je een tocht wilt lopen in 2022 (welke precies, dat kun je later bepalen).

Je bent heel erg welkom! Je bent nooit uitgeleerd, en met zo’n groep om je heen behoud je sowieso je motivatie. En de andere deelnemers kunnen veel van je leren.

Jazeker! We gaan veel dieper op alle onderwerpen in. Het programma is bedoeld om jouw specifieke avontuur voor te bereiden, dus er is veel tijd voor persoonlijke vragen. Daarnaast is er ook nog eens een hele groep gelijkgestemden die met je meeleeft, dat mis je natuurlijk als je de voorbereiding in je eentje doet. 

Ja, dat kan. Reserveer je plekje en kies bij de betaling voor bankoverdracht. Stuur me daarna even een mail via info@reizenmetjehond.nl, dan regel ik dat je in 2 termijnen kunt betalen.

Als je een keertje niet kunt, dan is dat niet erg. We nemen de meetings op, zodat je later kunt terugkijken wat er is gezegd. Het is wel het leukst als je zo vaak mogelijk bij bent, voor het groepsgevoel en je eigen motivatie.

Neehoor, dat is misschien juist wel handig! We gaan het namelijk uitgebreid over materiaal hebben, dus dan kun je daarna precies de juiste spullen aanschaffen.

Beleef in 2022 jouw droomavontuur samen met je hond